Miquel Reverté s'incorpora com a nou regidor de la CUP de Reus

L'activista social reusenc substitueix Xavier Angelergues, que va deixar el càrrec per motius laborals

 

Miquel Reverte s'ha incorporat, aquest dilluns, al plenari municipal de Reus com a regidor de la CUP. Ho fa en substitució de Xavier Angelergues, que va deixar el càrrec per motius laborals el passat tres de juliol. És la segona substitució a les files cupaires durant aquest mandat, i és que l'any 2016 ja va deixar el seu lloc, en el seu cas com a portaveu municipal, a Marta Llorens.

En aquell moment es va incorporar a la bancada de la CUP Marta Puig, número 24 a la llista electoral de l'any 2015. Ara s'hi ha sumat Miquel Reverte, activista social de Reus amb gran implicació amb el col·lectiu LGTBI H2O, entitat que va arribar a presidir. Angelergues havia ocupat el número quatre a la butlleta electoral, mentre que Reverte n'era el primer suplent.

Durant la roda de premsa en què es va fer públic aquest relleu, tant Reverte com la resta de representants cupaires van destacar la seva implicació amb la formació des dels seus inicis i, sobretot, des de la seva entrada a l'Ajuntament de Reus l'any 2011.

El ple de Reus incorpora Miquel Reverte com a regidor cupaire | Jordi Olària

 

El ple de La Sedera

Miquel Reverte s'incorpora al grup municipal de la CUP en la mateixa sessió en què la formació hi presentarà una moció sobre el solar de La Sedera. Els anticapitalistes han fet seu el text proposat per la Plataforma de La Sedera per tal que l'Ajuntament n'assumeixi la titularitat i posi en marxa un procés participatiu ciutadà per decidir-ne el seu ús futur. ERC i PP han presentat esmenes al text per tal de donar-hi suport, esmenes que, durant la sessió plenària que s'està duent a terme aquest dilluns a la tarda quedaran aprovades o no en funció del que decideixi la CUP.

La moció, a priori, compta amb poc suport i tot fa preveure que no s'aprovarà per poc que els partits polítics locals mantinguin l'opinió que ja van mostrar a l'assemblea ciutadana a la qual se'ls va convidar per part de la Plataforma.

"Impulsen a Reus una escola de tennis per a persones amb mobilitat reduïda" "Canal Reus TV es trasllada al Tecnoparc"