Mor massa jove Raimon Ferré, escollit regidor a les municipals pel PSC de Reus

Tenia 49 anys i comptava amb una llarga trajectòria tant a la militància política com al sector sanitari
Imatge d'arxiu de Raimon Ferré | TarragonaDigital

Raimon Ferré Vallès ha mort aquest dijous a casa seva als 49 anys. Va ocupar la tercera plaça del PSC a les eleccions municipals a Reus durant els darrers comicis, l'any 2019, i va aconseguir plaça de regidor. Metge internista a l'Hospital Sant Joan de Reus, treballava actualment a la unitat de lípids del centre sanitari. Precisament l'àmbit sanitari havia sigut la seva àrea de treball intern al PSC local, on havia ocupat la secretaria de Salut.

Comptava amb una llarga trajectòria de militància i implicació en el partit, militància que compartia amb el seu cosí, Francesc Vallès, exlíder de la formació a Reus i amb càrrecs destacats també a l'estructura estatal de la formació. Havia format part del consell d'administració de l'Hospital Sant Joan de Reus com a representant del grup local del partit i també havia estat part activa en l'estratègia de l'àmbit sanitari de la formació.

Després de les darreres eleccions municipals no va arribar a recollir l'acta de regidor, sinó que hi va renunciar i va acabar ocupant el seu lloc al plenari Hèctor Fort. Des de TarragonaDigital també volem mostrar el nostre condol a la família i amics de Raimon Ferré.

Els companys del PSC, «molt sobtats» per la pèrdua 

Els companys de Ferré a l'agrupació local socialista de Reus han expressat també el seu condol i s'han mostrat «molt sobtats amb aquesta trista notícia». En un comunicat, han volgut destacar el seu «tarannà amable» i la seva llarga trajectòria política, «d'una gran qualitat en les seves aportacions en els àmbits de la ciència i la salut».

"🔴 El jutge de Reus que investigava una denúncia contra Vox s'inhibeix en un jutjat de Madrid" "🔴ATENCIÓ: La irregularitat que endarrereix un dels grans projectes de govern a Reus"