Tornen a cremar contenidors de matinada al barri de Mas Pellicer de Reus

És el segon incendi a la zona aquesta setmana
Tornen a cremar contenidors de matinada al barri de Mas Pellicer | cedida

Nova matinada d'incendi de contenidors a Reus. La matinada d'aquest dissabte, 9 de novembre, els Bombers de la Generalitat s'han activat per un nou foc que afectava diversos contenidors al barri de Mas Pellicer de Reus. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís del foc poc abans de les dues de la matinada, concretament a les 1.51 hores, quan els han alertat que sortia fum d'un contenidor ubicat al número 41 del carrer de Mas Pellicer.

Una dotació dels Bombers s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i ha dut a terme les tasques d'extinció de les flames durant uns vint minuts, que han acabat cremant per complet tres contenidors d'escombraries. A més, també ha quedat afectat un quart contenidor, a més d'un cotxe que estava aparcat a tocar de l'illa de contenidors. Les flames han afectat la part frontal d'aquest vehicle estacionat al carrer. 

Segon incendi al barri aquesta setmana

Es tracta del segon incendi de contenidors que aquesta setmana es produeix al barri de Mas Pellicer. La matinada de dimarts passat, 5 de novembre, els Bombers també van haver de mobilitzar-se per apagar un incendi. Vint minuts després, es declarava un nou incendi de contenidors al barri de Mas Iglesias. Davant d'aquesta situació, el president de l'Associació de Veïns Primer de Maig, Eduardo Navas, lamenta que s'hagi tornat a produir un incendi en una mateixa setmana i reitera que traslladarà la seva preocupació a la regidora de Seguretat de l'Ajuntament de Reus, Dolors del Mar Vázquez.

"Més de 100 persones assisteixen al Memorial organitzat per Mémora a Reus" "😍 ENHORABONA: El reusenc Sergi Roberto ja és pare!"