El parc infantil de la Urbanitzaci贸 Sant Joan de Reus destrossat per vandalisme

Els fets han tingut lloc de matinada i es desconeixen els autors de les destrosses
Actes vand脿lics al parc infantil de la Urbanitaci贸 Sant Joan de Reus | Facebook

 

El parc infantil de la Urbanitzaci贸 Sant Joan de Reus s'ha despertat amb un aspecte ben diferent del que tenia durant el dia. Durant aquesta passada nit de dissabte 3 d'agost, alg煤 ha destrossat els elements de joc infantil d'aquesta zona, ubicat al carrer de la S茅nia. Bancs trencats, fustes dins dels elements de joc i llaunes de beguda per tot el terra del parc, 茅s com ha quedat aquest espai infantil de Reus.

Els claus poden ser un perill pels infants que van al parc a jugar | Facebook

 

Encara que es desconeix l'autoria d'aquestes destrosses, s'atribueixen els fets a actes vand脿lics. Les destrosses han sigut denunciades a trav茅s de les xarxes socials pel ve茂nat de la Urbanitzaci贸 Sant Joan aquest mat铆 on manifesten que aquestes destrosses s'han fet de matinada.

Tamb茅 han embrutat el parc amb llaunes | Facebook

 

En les imatges es pot observar com han trencat els bancs del parc, han col路locat part d'una tanca la qual tamb茅 han trencat dins d'un element de joc infantil, han trencat m茅s tanques que estan col路locades rodejant el parc i han llen莽at diverses llaunes de cervesa buides per terra.

Aquestes destrosses acaben convertint-se un perill per aquells infants del ve茂nat que van a jugar a aquest parc, ja que hi ha peces amb claus sobresortint on els nens i nenes es poden tallar.

Part de la tanca l'han posat al punt m茅s alt d'aquest element del parc infantil | Facebook

 

"馃毎REPORTATGE: un segle de l'arribada de l'aigua de Riudecanyes a Reus" "馃毃 ALERTA: El m猫tode dels lladres de cases a Reus que t茅 en alerta els ve茂ns"