NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

El Parc de Nadal 2019 de Reus tindrà com a eix temàtic el ball i el joc

Tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener a les instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc
Imatge d'arxiu del Parc de Nadal 2018 de Reus | Àngel Ullate

 

El Parc de Nadal de Reus 2019 tindrà com a eix temàtic «Jugar i Ballar» en referència a dos dels esdeveniments destacats d’aquest any a la ciutat com són «Reus Ciutat del Bàsquet Català» i «Any Roseta Mauri». L’activitat tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de tarda a les instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Pep Cuerba, ha recordat que «el Parc de Nadal és una organització de ciutat que compta amb la implicació del teixit associatiu» i que «és un clar referent a tot Catalunya, un espai familiar on gaudir de l’ampli ventall d’activitats en què esdevé aquesta organització».

El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure, inicia els preparatius de la nova edició amb la publicació de les bases i l’obertura de la preinscripció per a la participació de les entitats.

Convocatòria oberta a les entitats de la ciutat

La convocatòria per la presentació de projectes està oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el dimecres dia 30 d’octubre a les 13.30 hores. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats.

Els projectes s’han de presentar a la seu de Reus Esport i Lleure SA al Pavelló Olímpic Municipal en horari de matí, de 10.00 a 14.00 hores. Les entitats disposen de tota la informació a la web de Reus Esport i Lleure i fins al dia 25 d’octubre tenen un canal obert de consultes mitjançant el correuparcdenadal@reusesport.cat o per telèfon en horari de matí al 977010888.

L’organització del Parc de Nadal, d’acord amb allò que estableixen les bases de participació i un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, obrirà un període d’entrevistes personals amb cada una de les entitats per a la concreció i avaluació dels projectes. Un cop finalitzat aquest procés de valoració es coneixeran les propostes de les entitats que estaran presents al Parc de Nadal de Reus 2019-2020.

Imatge d'arxiu del Parc de Nadal 2018 de Reus | Àngel Ullate

 

"❗🔥 ARA MATEIX: Gran desplegament per un incendi en un pis a Reus" "📍AGENDA: La 49a fira exproReus ja ha obert portes, no us la perdeu!"