Els Xiquets de Reus organitzen una espectacular pinya per La Marató

Desenes de persones han participat en la iniciativa, que s'ha celebrat aquest diumenge al vespre a la plaça Prim
Imatge de la pinya solidària organitzada pels Xiquets de Reus en el marc de La Marató de TV3. | Josep Roviralta

Desenes de persones han format una espectacular pinya solidària aquest diumenge al vespre a Reus. Ha estat en el marc de La Marató de TV3, en una iniciativa organitzada pels Xiquets de Reus a la plaça Prim de la ciutat. Ha estat l'últim acte d'una jornada repleta d'activitats, i que ha tingut el Teatre Fortuny com a escenari principal. En aquest espai, Josep Cuní i Helena García Melero han conduït el programa. 

  • NOU SERVEI DE TARRAGONADIGITAL: T'enviem les notícies més importants de Reus al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Els Xiquets de Reus se sumen a la jornada solidària de La Marató

Després de convertir-se en la Colla de la Temporada a la Nit de Castells, els Xiquets de Reus han participat de manera multitudinària en la jornada de La Marató de TV3. Reus era una de les ciutats protagonistes del programa i ha estat seu d'un dels platons itinerants. La colla castellera ha organitzat una gran pinya solidària a la plaça Prim a les vuit del vespre. La resposta ha estat molt bona, i desenes de persones han «donat pit» en favor de la investigació per les malalties minoritàries. 

També et pot interessar: 

"⛪ Engeguen una campanya per «salvar» la campana del temple de la Sang de Reus" "💪📺 LA MARATÓ: Reus, plató d'una jornada emotiva, solidària i plena d'activitats"