El Clúster TIC Sud lliura els seus premis acadèmics, empresarials i institucionals

S'han guardonat dos expedients acadèmics, un projecte empresarial i l'impuls institucional
Imatge dels premiats | Clúster TIC Catalunya Sud

El Clúster TIC Catalunya Sud ha lliurat, aquest dimecres, els seus premis 2019 en reconeixement als expedients acadèmics, als projectes desenvolupats i als impulsors d'aquest sector econòmic. L'acte ha comptat amb una ponència sobre el paper de la plantilla a les organitzacions, així com el balanç i les previsions del Clúster, exposades pel seu director Gabriel Domènech.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

El Restaurant Rofes ha estat escenari de la nit de gala del Clúster TIC Catalunya Sud. S'hi ha reconegut els expedients acadèmics de Laia Busquets en categoria femenina i Yassine El Garras en categoria masculina, així com l'empresa tecnològica Izertis, guardonada pel «millor projecte TIC pel desenvolupament 'Wedoctor' de telemedicina que permet connectar amb els millors especialistes amb serveis com la consulta de l'historial electrònic, la recepta digital o el control de proves diagnòstiques».

Imatge d'arxiu de les instal·lacions del Clúster TIC Catalunya Sud | Àngel Ullate

En l'àmbit de l'impuls del Clúster en si, i també per la seva trajectòria, el premi l'ha rebut Marc Arza, exregidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de l'Ajuntament de Reus, a qui l'entitat ha volgut reconèixer com «un dels principals impulsors» d'aquesta plataforma que agrupa empreses tecnològiques i institucions. L'acte el van presidir el president del Clúster TIC Catalunya Sud, Pablo Mazón, i la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès.

Va reunir més de 60 persones a les quals Gabriel Domènech, director de l'ens, va exposar el balanç de les activitats dutes a terme l'any 2019 i va plantejar els reptes a assolir durant el 2020. També hi va participar Fran Benítez, director de Cataluña Bros Grup, una empresa especialitzada en la captació de talent. Benítez es va centrar en «el paper clau dels treballadors en les organitzacions».

Nascut l'any 2014, el Clúster TIC Catalunya Sud agrupa més de 40 sòcies entre empreses privades i ens públics de l'àrea de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Hi participen tant membres del sector empresarial, amb 1.500 treballadors, com administracions locals i territorials i la Universitat Rovira i Virgili. Es va fundar amb l'objectiu de «potenciar les empreses del territori i els seus socis establint noves sinergies de col·laboració i projectes, permetent així atraure i retenir el talent humà que hi ha la regió».

"✨Sons, colors i sensacions tàctils: la nova sala multisensorial al centre Villablanca" "🐶🐱DADES: El nombre de gats i gossos abandonats a Reus"