La Prioral de Reus acollirà aquest dimecres 22 de juliol la missa per les víctimes de la Covid-19

La cerimònia, oberta al públic, ha estat organitzada per l'Arxiprestat de Reus, amb la col·laboració de Mémora i el Tanatori Municipal
L'Església Prioral de Sant Pere de Reus acollirà una missa solemne en record de les víctimes de la Covid-19 | PRIORAL DE SANT PERE
 

Fa poc més d'una setmana, l'Arquebisbat de Tarragona anunciava la data de celebració d'una missa en honor i record de les víctimes de la Covid-19, que acolliria la Catedral i presidiria l'arquebisbe, Joan Planellas. A la ciutat veïna, Reus, encara no s'havia anunciat un acte similar però, finalment, s'ha sabut que aquest mateix dimecres 22 de juliol, l'Església Prioral de Sant Pere de Reus serà l'escenari de la cerimònia en memòria dels difunts.

Això serà així gràcies a l'Arxiprestat de Reus que, amb la col·laboració de Mémora i el Tanatori Municipal, ha organitzat aquest esdeveniment solemne, que estarà obert a tota la ciutadania i també als mitjans de comunicació. La cerimònia s'iniciarà a les vuit del vespre, amb una durada aproximada d'una hora, i serà oficiada pel prior de Reus, Joan Antoni Cedó.

"Reus convoca subvencions per a les entitats que fomenten la solidaritat i la cooperació" "Atenció: El passeig de la Boca de la Mina reobrirà a principis d'any"