Els actes d'aquest dijous, 24 de setembre, per les Festes de Misericòrdia 2020 a Reus

El Rosari de Torxes es reformula i enguany se celebra a l'exterior del Santuari i amb aforament limitat

 

Dijous 24 LA VIGÍLIA

12.00 h, des del CAMPANAR, Toc de Festa per anunciar la vigília de la festivitat, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes  i  guies  MontsantCim  i  Misericòrdia, campaners de la ciutat.

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de Filbertons. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

19.00h, des del CAMPANAR, Toc de Festa.

19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, il·luminació de la façana en color blanc i blau amb motiu de la festivitat de Misericòrdia.

20.00 h, a la PLAÇA DEL SANTUARI, actuació de diversos balls i danses del seguici festiu. Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

22.30 h, a la plaça del SANTUARI DE MISERICÒRDIA, Rosari de Torxes. Enguany es trasllada a l’exterior del santuari, amb aforament limitat i entrada amb invitació. Els comentaris dels misteris del rosari aniran a càrrec de Mn. Josep Maria Gavaldà Ribot, rector de la parròquia de Sant Francesc. L'acte, que comptarà amb el Grup Cultural de Misericòrdies, les Cambreres de la Mare de Déu i els Administradors del Santuari, finalitzarà amb la cantada dels goigs. La venda de torxes es farà prèviament a la Casa Rull i a la botiga  del  santuari  a partir del dilluns 21 de setembre. Entrades, a partir del 21 de setembre a la Casa Rull o a través de www.ticket.reuscultura.cat.

"Misericòrdia 2020: El Seguici i el Rosari de Torxes estàtics mantenen el simbolisme" "Covid Reus: Les restriccions s'allarguen 7 dies més però canvien alguns aforaments"