Els actes d'aquest dimecres, 23 de setembre, per les Festes de Misericòrdia 2020 a Reus

Avui és el torn del Seguici Petit, que actuaran al Mas Iglesias

Dimecres 23

EL SEGUICI PETIT

De 17.30 a 20.00 h, a CAL MASSÓ, mostra d’elements festius, amb l’actuació de la Cobla Antiga del Camp. Amb el mateix horari, al CENTRE DE LA IMATGE MAS IGLESIAS, mostra d'elements festius petits. Per a ambdues, entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

De 17.00 a 19.00 h, al GAUDÍ CENTRE, taller "Les onades del Modernisme". Activitat manipulativa de 30 minuts per a infants  de  4 a  10 anys acompanyats per  un adult. Taller gratuït amb aforament limitat, es recomana reserva prèvia a  infoturisme@reus.cat o al tel. 977 010 670.

17.30 h, als jardins de la BIBLIOTECA CENTRAL XAVIER AMORÓS, espectacle de cloenda del Joc de Lectura  de l'Estiu  de les Biblioteques Municipals  La col·lecció  de gotes i altres contes, a càrrec de la Genovesa Narratives Teatrals. Aquest jardí  és fet de gotes curioses que trobades arreu  del  món.  Jo  busco  gotes  com  qui  busca tresors… Aforament limitat. Inscripcions a info.biblioteques@reus.cat

18.00 h, des del CAMPANAR, Toc de la Festa Major Petita, a càrrec dels Pioners i Caravel·les dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat.

18.30 h, al MAS IGLESIAS, actuació de diversos balls i danses del seguici petit.

Imprescindible entrada prèvia a https://www.ticket.reuscultura.cat

20.00 h, a la PLAÇA D’ANTON BORRELL, Romanços i altres canonades... Tàndem satíric amb amb les històries de  literatura  reusenca  de fil i canya  del  segle XIX del Carro dels  Romanços  combinades  amb  les  canonades  i  versots  del  Canó de les Festes! Imprescindible entrada prèvia a www.ticket.reuscultura.cat.

"El Seguici petit de Reus, de l'alegria de les danses a la resignació de les figures" "Importants novetats sobre el macroprojecte de la piscina coberta a Reus"