Comença la campanya de recollida de joguines a diverses dependències municipals de Reus

Les joguines es podran lliurar fins al pròxim divendres, 21 de desembre, a diversos punts de la ciutat
Les joguines es podran dipositar, fins al 21 de desembre, a diverses dependències municipals | Ajuntament de Reus

 

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus col·labora, aquestes festes de Nadal, amb la campanya de recollida de joguines que organitzen els treballadors i treballadores de l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) a la capital del Baix Camp.

Les joguines es podran lliurar fins al pròxim divendres, 21 de desembre

A partir d’avui dijous, 13 de desembre, s’han posat a disposició de la ciutadania diferents punts de recollida de joguines perquè tothom qui vulgui pugui participar en aquesta iniciativa solidària. Aquests punts ja estan situats a diverses dependències municipals i les joguines es podran lliurar fins al pròxim divendres, 21 de desembre, últim dia de recollida abans d’enviar-les a la  Creu Roja, que les repartirà entre els nens i nenes que més les necessiten.

Punts de recollida de joguines repartits per tota la ciutat de Reus

Els punts de recollida s’ha situat a diversos edificis de l’administració pública i de serveis de l’Ajuntament, com ara el Palau Municipal, l’antic Hospital Sant Joan, Serveis Territorials, Gestió Econòmica - Hisenda, la Casa Rull, Aigües de Reus, el Pavelló Olímpic Municipal, les oficines de Reus Mobilitat i els mercats Central i del Carrilet. A més, les joguines també es podran dipositar a les instal·lacions que l’empresa FCC té a la ciutat de Reus.

El consistori vol «sensibilitzar la ciutadania sobre l'opció de reutilitzar joguines»

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus ha explicat que el consistori s’implica en aquest projecte solidari per tal de «sensibilitzar la ciutadania sobre l’opció de reutilitzar joguines en bon estat».

"Més d'un miler de persones aprenen a estalviar en energia a Reus gràcies a un taller" "ACTES I HORARIS: Els espectacles de Nadal d'aquesta setmana a Reus"