Un restaurant indi ocuparà el lloc del Panino de Reus

El negoci busca personal i encara no ha anunciat data d'obertura
Un restaurant de menjar indi ocuparà el local que va deixar buit Panino | TarragonaDigital

 

Un restaurant de menjar indi obrirà portes, pròximament, a Reus. Al carrer de les Carnisseries Velles, on hi havia hagut un Panino, hi obrirà un negoci que, segons es pot veure als cartells que ja s'hi han col·locat, serà un restaurant 'tandori' de cuina índia. Encara sense data anunciada d'obertura, Chai, que és el nom que ja llueix a la façana, busca personal en tres àmbits diferents de la restauració.

Nou restaurant indi al centre de Reus

Després de mesos tancat, el local que havia ocupat Panino a la ciutat de Reus, al número vuit del carrer de les Carnisseries Velles, tornarà a tenir activitat comercial. El sector serà el mateix, el de la restauració, però amb un model diferent. Dels entrepans es passarà als plats, en aquest cas, de cuina índia, sota el nom de Restaurant Chai. Encara no s'ha anunciat la data d'obertura del local, tot i que sí que s'ha penjat un cartell a la porta en el qual s'ofereixen tres categories de feina diferents.

El nou negoci busca personal | TarragonaDigital

Segons el cartell que hi ha penjat a la porta del número vuit del carrer de les Carnisseries Velles, el nou negoci de restauració busca personal de cuina, tant per posar-se als fogons com per rentar plats, com personal que serveixi a la sala. Queda ubicat al centre de Reus, entre la plaça del Mercadal i el Pallol, i a tocar del carrer de Santa Anna, on es concentren un gran nombre de restaurants de diferents estils.

Negocis que obren i negocis que tanquen

Aquesta pròxima obertura, encara per concretar, arriba dies després que es conegués que un dels establiments del carrer de Santa Anna dedicat a la restauració abaixa la persiana, el Color d'Olor de Poma, el restaurant participat per l'expresident del Parlament, Ernest Benach. Un altre àmbit comercial que també ha viscut canvis darrerament és el de l'oci nocturn, força relacionat amb el de la restauració reusenca.

En el cas dels locals de festa, l'espai que havia ocupat la discoteca Drums ha pres el nom, darrerament, de Sabana. En el capítol de tancaments s'hi compten la sala Japan, al passeig de Mata, en un local que ja ha vist passar diversos pubs; així com el Sol de Nit, que ha tancat portes fa tot just uns dies o, a finals de l'any passat, l'Estraperlo, que va posar punt final a deu anys de trajectòria.

"Reus s'adhereix al projecte «Educació360. Educació en temps complet»" "SERVEIS: Els reusencs reben més de 2.200 ajuts socials concedits per Aigües de Reus"