Reus: les restriccions s'allarguen 7 dies més però amb més aforament en actes religiosos i culturals

El Procicat considera que aquests espais i activitats presenten menys risc de poder generar brots

El Procicat ha acordat prorrogar durant set dies més les mesures especials en matèria de salut pública per contenir la Covid-19 a la ciutat de Reus. Tot i això, també ha introduït algunes modificacions que incrementen l'aforament permès en actes religiosos, que s'eleva a un 50%, així com en activitats culturals d'arts escèniques i musicals, que podran acollir un 70% del públic. L'organisme considera que, amb les noves dades, s'han pogut revisar els límits d'aforament d'aquests espais i activitats perquè, d'acord amb la caracterització dels brots, presenten menys risc.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La flexibilització, segons raona també el Procicat, vol atendre els principis de «necessitat» i «proporcionalitat», tot recordant que són activitats amb plans sectorials aprovats i suposen nivells de contacte i interacció social de menor risc que d'altres.

"AGENDA: El programa de les festes de Misericòrdia a Reus, avui el Seguici Petit!" "El Seguici petit de Reus, de l'alegria de les danses a la resignació de les figures"