Demanen sis anys de presó per a un educador social que va abusar d'una menor en un centre de Reus

El fiscal també demana una ordre d'allunyament de la víctima durant deu anys

 

L’Audiència Provincial de Tarragona jutjarà el pròxim mes de març un cas d’abús sexual a una menor per part d’un educador social. Els fets van tenir lloc en un centre de Reus, la llar d’infants del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Codina, on l’acusat va treballar-hi des del setembre del 2008 l’octubre del 2015, contractat per la Fundació Sagessa Salut. Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, l’educador va abusar sexualment de la nena durant tres anys, dels 10 als 13.

Segons el fiscal, l’acusat —que ara té 42 anys— va realitzar «maniobres de seducció» a una menor tutelada del centre «en el desenvolupament de la seva activitat, i aprofitant-se de la seva condició d’educador social». Els fets van passar entre els 10 i els 13 anys de la nena, aproximadament. L’acusat va fer creure a la menor tutelada que tenien una relació sentimental. D’aquesta manera, li feia petons a la boca i tocaments quan els dos estaven sols al centre de menors tutelats.

El fiscal demana 6 anys de presó i 10 anys d'allunyament

Els abusos, però, no van acabar al centre reusenc. Durant el juliol del 2015, l’acusat va anar fins a casa de la menor «per satisfer els seus desitjos sexuals». D’aquesta manera, li va realitzar tocaments als pits i al cul per dins i fora de la roba. Per aquests casos, el fiscal demana sis anys de presó per l’acusat i la prohibició que pugui tornar a treballar amb menors com a professor o com a educador social, a més d’una ordre d’allunyament de la víctima durant 10 anys, durant els quals no podrà acostar-s’hi ni comunicar-s’hi. Durant 5 anys, a més, el fiscal en demana la llibertat vigilada.

També et pot interessar

"ÚLTIMA HORA: Es confirma que SoldeNit no podrà sortir al Carnaval de Reus" "ATENCIÓ: Reus tindrà un nou festival de cinema"