Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit actuaran a Reus amb Lo Submarino Summer Fest

El festival se celebrarà del 23 al 26 de juliol al parc Sant Jordi amb un aforament per a 800 persones

La primera edició de Lo Submarino Summer Fest portarà Manel, Sopa de Cabra, Doctor Prats i El Pot Petit a Reus del 23 al 26 de juliol. El parc de Sant Jordi de la ciutat tarragonina estarà limitat a 800 persones, amb mesures de prevenció per la Covid com portar mascareta durant els concerts i no moure's del seient preassignat durant l'actuació. El certamen està impulsat per la promotora reusenca Produccions Submarines, amb el suport de l'Ajuntament de Reus. «Volíem que a la ciutat de Reus i a les comarques de Tarragona el públic pogués gaudir d'una programació de primer nivell, un cop tots plegats comencem a viure amb una certa normalitat», ha dit aquest dilluns en un comunicat un dels responsables de la productora, Víctor Bladé.

Els organitzadors busquen també que el cartell sigui capaç d'atreure públic d'altres localitats de la Costa Daurada o estiuejants de la zona. «És un granet de sorra més per ajudar a subsistir al món de la música en directe en moments de grans dificultats», ha dit Bladé. Les entrades surten a la venda aquest dilluns a través de la plataforma Entradium i al web de la sala de concerts Lo Submarino de Reus.

Un cartell de luxe per al festival reusenc

Manel actuarà el dijous 23 de juliol, Doctor Prats ho farà el divendres 24, Sopa de Cabra seran els protagonistes de la nit de dissabte 25 amb l'estrena al Camp de Tarragona del seu últim àlbum 'La gran onada', i diumenge 26 tancarà el Pot Petit. Els grups locals Plombiers i Radio Reggae també actuaran al festival, els primers ho faran abans de Manel i els segons prèviament a l'actuació de Doctor Prats.

L'aforament del recinte estarà limitat a 800 persones per cada dia del festival i se seguiran totes les mesures de seguretat i prevenció per evitar contagis per la Covid-19.

L'accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat. La informació dels concerts estarà únicament disponible en línia, l'ús de la mascareta serà obligatori durant els concerts i s'haurà d'arribar amb un mínim de 30 minuts d'antelació per facilitar l'entrada.

"Atenció: L'estat dels grans projectes d'aquest mandat a la ciutat de Reus" "Vídeo molt emotiu: Així sona la campala de la Sang de Reus 15 anys després"