NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!

Suspès el concert de Sopa de Cabra a Reus

L'organització ho ha anunciat aquest dimecres | El festival tindrà lloc aquest cap de setmana al Parc de Sant Jordi

Submarino Fest, el festival de música programat per aquest cap de setmana al Parc de Sant Jordi de Reus, s'ha quedat sense un dels seus concerts. El tret de sortida al festival el donarà Manel aquest dijous tal com estava previst. Els prosseguirà divendres Doctor Prats i diumenge El Pot Petit, però dissabte, que havia de tocar Sopa de Cabra, no hi haurà concert.

Segons un comunicat de Produccions Submarines, productora impulsora del festival, el concert ha quedat cancel·lat «per motius aliens a l'organització». Detallen, també, que l'import de les entrades es retornarà de manera automàtica a les persones que n'haguessin comprat.

Dijous començarà el festival, adaptat a les mesures sanitàries i amb un aforament limitat a 800 persones obligatòriament assegudes. Les entrades, numerades, encara estan a la venda, en aquest cas, per 26,50 euros. Segons el web a través del qual es poden comprar, aquest dimecres al matí n'hi ha més de 500 de venudes.

Aquesta primera actuació la començarà Plombiers, que presenta Per la bona gent. El cap de cartell d'aquesta primera nit de festival és Manel, que pujarà a l'escenari a les deu de la nit. Divendres serà el torn de Doctor Prats i Radio Reggae a un preu de 16,50 euros i amb més de 400 entrades venudes fins aquest dimecres al matí.

Amb la cancel·lació del concert de dissabte, el festival comptarà amb una darrera actuació, la de diumenge al vespre a càrrec d'El Pot Petit. A un preu de 13 euros s'han venut, a hores d'ara, més de 600 entrades.

Mesures contra la Covid-19

Tal com recorda l'organització del festival, tots els assistents al concert tindran un seient assignat i numerat del qual no es podran moure durant tota l'actuació més que per fer servir el servei de bar a través de les cadires i taules que s'instal·laran a tocar de la platea.

Per tal que el públic pugui accedir-hi de manera esglaonada, les portes del Parc de Sant Jordi s'obriran dues hores abans dels concerts. La platea s'ha distribuït en quatre sectors per reduir la mobilitat del públic, que haurà de portar posada la mascareta. A més, segons recorda l'organització, es desinfectarà diàriament l'espai i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada.

Les entrades i sortides seran esglaonades i per diferents portes per evitar aglomeracions. Es demana al públic que arribi a l'espai mitja hora abans de l'actuació si volen assegurar-se poder seure al seient que han comprat. També es demana portar l'entrada descarregada al mòbil per evitar el contacte amb el paper, de la mateixa manera que no es repartiran programes impresos.

"Punt final: L'Ajuntament de Reus traspassa l'Hospital Sant Joan a la Generalitat" "Continuarà tancat: Licitació deserta per agafar el restaurant del Gaudí Centre"