Un taller de Reus guanya 2 milions d'euros del 'Gordo' del Cachirulo

Un dels socis aconsegueix 1,2 milions d'euros i els altres dos, 400.000 cadascun
Dioni L贸pez es va quedar dotze paperetes, tres d猫cims sencers del primer premi de la loteria de Nadal | Laia Solanellas

El taller Jodifra de motlles i matrius de Reus ha rebut dos milions d'euros del sorteig de la loteria de Nadal d'aquest diumenge. Dioni L贸pez, el seu germ脿 i el seu cunyat comparteixen negoci del qual el darrer s'ha jubilat. Va passar una s貌cia del Cachirulo de Reus a repartir paperetes i Dioni n'hi va comprar vint, cinc d猫cims, dels quals se'n va quedar tres: descomptant impostos, gaireb茅 un mili贸 d'euros.

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

芦Porta tota la vida jugant i no li ha tocat mai res禄, asseguren des del seu entorn. 芦Fa tres o quatre anys es va quedar a dos n煤meros que li toqu茅s el Nen, del qual tenia sis d猫cims del 71206 i va sortir el 71208禄. Aquest any, com 茅s habitual, va comprar vint participacions del n煤mero que jugava el Cachirulo. Cada quatre participacions s贸n un d猫cim, 400.000 euros de premi.

El Cachirulo feia temps que llu茂a, a la porta, el n煤mero de la Loteria de Nadal al qual jugava l'entitat | Laia Solanellas

Els cinc d猫cims que van fer cap al taller suposen un premi de dos milions d'euros que, despr茅s de descomptar un 20% d'impostos, s贸n 1,6 milions d'euros per als socis del taller reusenc amb vincles amb el Centre Aragon猫s El Cachirulo. Despr茅s de jugar a la loteria 芦tota la vida禄, apunten des del seu entorn, ja era hora que els toqu茅s. Cada papereta implicava jugar cinc euros i donar-ne un a l'entitat.

El president de l'entitat, Josep Allueva, explicava que fa molts anys que compren la loteria de Nadal a la mateixa administraci贸. Es tracta de la ubicada a l'avinguda de Barcelona de Salou, on no jugaven sempre el mateix n煤mero, sin贸 el que els proposava l'establiment. Enguany ha sigut el 26.590, que ha deixat 320 milions d'euros repartits en els centenars de participacions que havia distribu茂t l'entitat.

Si El Cachirulo sempre juga al n煤mero de l'administraci贸 de Salou, Dioni L贸pez, el seu germ脿 i el seu cunyat sempre juguen al n煤mero del Cachirulo, una const脿ncia que ara, amb cinc d猫cims entre els tres, s'ha vist recompensada.

"馃挵 馃摴 V脥DEOS i FOTOS: Fam铆lies agraciades i socis emocionats celebren 'El Gordo' a Reus" "馃挵 脷LTIMA HORA: Un altre premi de Loteria esquitxa Reus i Cambrils"