Tanca la pizzeria Góndola de Reus

L'establiment ho ha anunciat a la seva pàgina de Facebook

Pizzeria Góndola de Reus abaixa la persiana. Un dels restaurants més emblemàtics de la cituat, amb 35 anys d'història a l'esquena, ha informat aquest dilluns que no tornarà a obrir. Aquest mateix mes de gener havien celebrat les tres dècades i mitja de trajectòria gastronòmica que, finalment, no seran quatre.

En una publicació a la seva pàgina de Facebook, els responsables del negoci han informat que la pizzeria «tanca definitivament les seves portes». «Ens hauria agradat haver-nos pogut acomiadar personalment i agrair-vos a tots els qui fidelment ens heu acompanyat al llarg d'aquests 35 anys, celebrant els vostres àpats amb amics o familiars amb nosaltres», lamenten al text de comiat.

Segons afegeixen, «les circumstàncies no ho han permès; us trobarem a faltar». El mateix sentiment han despertat entre els seus clients habituals, que han omplert la publicació sobre el tancament de comentaris lamentant la notícia i desitjant una bona nova etapa als implicats en la Pizzeria Góndola.

Obert el carrer d'Antoni Aulèstia Pijoan, a tocar de la plaça de la Pastoreta, el 1985, el restaurant s'havia convertit, amb el pas dels anys, en una de les pizzeries més emblemàtiques de Reus. 

"L'Ajuntament de Reus, obligat a penjar la bandera espanyola a la façana" "Última hora: Important novetat sobre la Festa Major de Sant Pere 2020!"