El Teatre Bràvium de Reus reobre la temporada teatral amb 'L'Executiva', després de mesos de sequera cultural

La darrera obra de Pere Pèries reflexiona sobre les experiències viscudes de petit i les decisions de la vida adulta

El Teatre Bràvium de Reus reobre les portes després de la temporada de sequera cultural a causa del coronavirus, amb l'obra 'L'Executiva', de Pere Pèries. La funció tindrà lloc el pròxim diumenge 18 d'octubre, a dos quarts de set de la tarda.

Es tracta d'un musical en què, a partir d'un relat breu de José Luis Sánchez, l'autor ha construït un relat en què reflexiona, amb ironia i humor, sobre la indefinició dels límits entre el bé i el mal, la importància de les decisions que prenem i com algunes experiències viscudes de petits, com el maltractament o el bullying, condicionen la nostra vida adulta.

La producció d'aquesta nova funció ha estat encarregada al mateix equip que va omplir de gom a gom el Teatre Bràvium amb l'obra 'JO, JO, JO! El musical que parla de TU!'. La nova obra de Pere Pèries té com a protagonista a Núria Esquius i, per acabar-ho d'adobar, es comptarà amb el debut als escenaris de Clàudia Rodríguez.

«Aquest nou musical farà passar una bona estona a tota mena de públic, el farà reflexionar entre emocions i somriures i, sens dubte, remourà en positiu el seu món interior», han declarat des del mateix Teatre Bràvium.

La reserva d'entrades es podrà efectuar a través de la pàgina web del teatre, www.braviumteatre.com, o trucant al telèfon 977343701. El preu de les entrades és de 10 euros.

"Enhorabona! Premi milionari gràcies a la Quiniela a Reus!" "La sàtira del Ball de Sant Miquel tancarà les Festes de Misericòrdia"