Torna una nova edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat de Reus

L’acte tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre a la plaça del Prim, coincidint amb el Dia Internacional del Voluntariat

Coincidint amb la celebració a tot el món del Dia Internacional del Voluntariat, Reus acollirà el pròxim dijous 5 de desembre la quarta edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat. L’acte, que tindrà lloc a la plaça del Prim de 10.30 hores a 14.00 hores, té com a objectiu ser un punt de trobada entre les associacions i la ciutadania que vulgui conèixer els seus projectes

En aquesta edició, disset entitats de la demarcació de Tarragona tindran el seu estand, on exposaran i explicaran els projectes socials que realitzen gràcies a la participació de persones voluntàries. El Punt de Voluntariat, un servei municipal que depèn de la regidoria de Benestar Social i que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), és l’encarregat d’organitzar aquesta mostra. En principi, la mostra estava prevista a l’octubre però es va haver d’ajornar dues vegades, per la situació política del país i per la pluja.

En concret, les entitats que hi participen són: Amics de la Gent Gran, Associació Programes Educatius Open Europe, Associació Reus Som Útils (ARSU), Associació Salut Mental Dr Tosquelles, Càritas Interparroquial de Reus, Creu Roja Reus, Fundació Catalunya La Pedrera, Fundació La Tutela, Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella, Fundació Privada Banc dels Aliments Comarques de Tarragona, Grans Projectes Solidaris, Lliga contra el càncer Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, ONCE, Reus Refugi, Taller Baix Camp, Voluntariat per la llengua i Federació Catalana del Voluntariat Social. 

Cartell de la quarta Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus | Cedida

El Punt de Voluntariat de Reus promou i informa dels projectes de les entitats de la ciutat

El Punt de Voluntariat de Reus té com a objectiu promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d’atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l’oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats socials per tal que puguin implementar els seus projectes i facilitar-les el contacte amb possibles persones voluntàries.

Durant l’any 2018, 66 persones entre 15 i 65 anys es van apuntar per participar en algun projecte de voluntariat portat a terme per entitats de la ciutat, a través d’aquest servei municipal.

  

El Punt de Voluntariat està ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) i l’horari d’atenció al públic és els dimarts de 17.00 hores a 19.00 hores i els dijous de 10.00 hores a 12.00 hores, excepte els mesos de juliol i agost en què només obre dijous al matí. El correu electrònic és el següent puntreus@voluntaris.cat

"🔴 REUS: L'original acte que es va celebrar ahir amb els usuaris del Taller Baix Camp" "🎂50 anys de cinema independent a Reus"