Valentín Rodríguez podria ser candidat a l'alcaldia de Reus per Entre Veïns

Esperanza Torrijos es perfila com a número 2 de la llista

 

Diversos activistes veïnals de la ciutat de Reus podrien donar la sorpresa i presentar la seva candidatura a les properes eleccions municipals a la ciutat, previstes per al 26 de maig. Segons ha explicat aquest dissabte, 9 de març, el 'Diari de Tarragona', qui fins fa poques setmanes era el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, Valentín Rodríguez, es perfila com a candidat a l'alcaldia de la ciutat per Entre Veïns, el partit veïnal que va ser registrat fa unes setmanes.

Valentín Rodríguez i la presidenta de AV Barri Immaculada, Esperanza Torrijos, fa uns dies a Madrid | Cedida

 

Esperanza Torrijos faria tàndem amb Valentín Rodríguez

Segons aquesta informació, doncs, les negociacions per conformar la candidatura electoral d'Entre Veïns es troben bastant avançades i amb tota probabilitat serà Valentín Rodríguez l'escollit per ser-ne l'alcaldable. Fa escasses setmanes, l'ex regidor del PP Marcos Massó el substituïa al capdavant de la FAVR després de vuit anys i ara és Rodríguez qui mirarà de completar el camí invers de Massó cap a la plaça del Mercadal.

Però Rodríguez no farà el pas tot sol: tot sembla indicar que Esperanza Torrijos, fins ara la seva mà dreta a la FAVR, faria tàndem amb ell i ocuparia el segon lloc de la candidatura, a la qual ja s'haurien sumat representants de fins a cinc associacions de veïns de zones allunyades del centre de la ciutat. Aquest seria, precisament, el 'leitmotiv' de la candidatura: fer arribar al saló de plens les reclamacions dels barris més allunyats de la zona més cèntrica la ciutat.

Entre Veïns ja s'hauria registrat com a formació política. El tràmit l'haurien completat Rodríguez i Torrijos en la seva darrera visita a Madrid, ara fa escasses setmanes, quan van dur al Ministeri de Foment fins a 3.000 signatures per demanar la construcció del baixador de tren de Bellissens. Caldrà veure si la candidatura acaba, finalment, convertint-se en realitat.

També et pot interessar

"POLÈMICA: Tallen la llum de l'edifici ocupat del barri Horts de Simó de Reus" "Presentada la nova flota d'autobusos municipals de Reus"