El Vermusic es prepara per una nit de tango amb Marcelo Mercadante Trío a Reus

El pròxim dijous 16 de maig el Círcol de Reus s'omplirà d'energia positiva amb la música del segon concert del Vermusic
Marcelo Mercadante Trío oferirà el segon concert del Vermusic | marcelomercadante.org

El pròxim dijous, dia 16 de maig, el Círcol de Reus acollirà el segon concert de l'actual edició del Vermusic. Marcelo Mercadante Trío serà l'encarregat d'omplir l'ambient d'energia positiva amb la seva música. A les 21.00 hores del vespre, el trio format per Cuacci, Mercadante i, recentment incorporada, Amalia Carril a la veu, presentarà el seu darrer disc, el qual acull les melodies més pròpies del tango argentí.

Aquest grup de músics aposta per una barreja d'estils, els quals donen com a resultat  una música carregada de qualitat i bellesa sonora. Així doncs, en les seves peces es poden distingir tocs de folklore, jazz, flamenc i altres estils molt diversos. Es caracteritzen per un to de música eclèctic, el qual els acompanya en totes les seves actuacions. Així doncs, l'agrupació musical compta amb una gran trajectòria musical, la qual presenta actuacions internacionals com la del Landestheater de Coburg, a Alemanya, on ha compartit escenari amb l'Orquestra Simfònica de Coburg, entre d'altres.

Per tots aquells que vulgueu gaudir d'una nit màgica al més pur estil argentí, podeu comprar les vostres entrades de manera online punxant sobre aquest enllaç. 

'Formiga & Cigale' van encetar el programa del Vermusic de Reus 2019 | Redacció

 

El Vermusic presenta un programa carregat de propostes

El pròxim concert se celebrarà el divendres, 21 de juny. En aquest cas l'escenari serà l'IES Salvador Vila-Seca, el qual acollirà el concert de Line Up Quintet. La programació finalitzarà al novembre, oferint així un total de set concerts per tots aquells amants de la música. Cal destacar que els beneficis del Vermusic, impulsat per Vermuts Miró, seran destinats de manera íntegra a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. 

El programa de concerts del Vermusic 2019

Dijous, 16 de maig

— 21.00 hores, Concert de Marcelo Mercadante Trío a El Círcol.  

Divendres, 21 de juny

— 21.00 hores, Concert de Line Up Quintet a l'IES Salvador Vila-Seca. 

Dissabte, 19 de juliol

— 21.00 hores, Concert d'Agartha Flamenco, previst a l'Estació Enològica però podria canviar d'ubicació.

Divendres, 27 de setembre

— 22.00 hores, Isabel Vinardell and Isabelle Laudenbach a l'Institut Pere Mata. 

Divendres, 25 d'octubre

— 21.00 hores, Carola Ortiz Quartet a Cal Massó.

Dissabte, 16 de novembre

— 21.00 hores, Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project: «La Tendresse» al Teatre Fortuny. 

"URGENT: Violen una nena de 12 anys tutelada a Reus" "IMPORTANT pas endavant per la reforma del passeig de la Boca de la Mina"