Vox desacredita Jordi Ferré, cap de llista a Reus, i el seu equip

En un comunicat de premsa afirmen que se'ls va cessar el mes de juny passat
Jordi Ferré, cap de llista de Vox Reus | Laia Solanellas

 

Vox ha desacreditat, a través d'un comunicat de premsa, qui va ser cap de llista de la formació a Reus, Jordi Ferré. Ocupava, també, la vicesecretaria de comunicació del partit a l'àrea de Tarragona, però la formació «desmenteix qualsevol vinculació orgànica de Jordi Ferré amb el nostre partit». Matisen que «des del mes de juny, el senyor Ferré no ostenta cap vicesecretaria ni càrrec de coordinació a Vox Reus ni cap altra funció dins de la nostra organització».

Dures crítiques de Vox contra Jordi Ferré

El mateix comunicat assegura que el seu relleu es va produir «per la seva continuada deslleialtat, incompliment de funcions i greu indisciplina». El comitè executiu del partit, afirmen, va renovar la direcció local i va cessar Ferré, però també César de Laorden i Inmaculada Company, és a dir, les tres primeres persones de la llista electoral del 26 de maig.

Jordi Ferré i César de Laorden han registrat, a la Subdelegació del Govern de Tarragona, 29 denúncies per incompliment de la llei de banderes | Cedida

 

De Laorden, de fet, va acompanyar Jordi Ferré a denunciar, als jutjats, la presa de possessió de la CUP a Reus, una denúncia que va acabar provocant que s'hagués de repetir l'elecció de Carles Pellicer com a alcalde. Totes aquestes denúncies, així com les que ha presentat Ferré en contra del que considera que és un incompliment de la llei de banderes a molts municipis de la regió, les ha interposat a títol individual.

Així ho ha afirmat en cada contacte amb la premsa. Malgrat tot, el partit «lamenta que el senyor Ferré, en les seves lliures accions personals, hagi jugat a l'ambigüitat amb els mitjans de comunicació i s'hagi presentat també com a afiliat de Vox». El comunicat encara afegeix que «demostra, amb les seves actuacions, poca seriositat i respecte cap al partit i els seus votants».

El document emès aquest dimecres encara apuja el to i sentencia que «a Vox no hi ha lloc per protagonismes individuals ni interessos particulars». Arriben a denunciar que Ferré «ha utilitzat informes confidencials de la nostra feina i documents desenvolupats pels nostres serveis jurídics de manera deslleial i poc professional per a ús propi». Aquest mitjà s'ha posat en contacte amb Jordi Ferré per conèixer la seva versió dels fets, però no ha obtingut resposta.

Ferré nega categòricament les acusacions de la direcció

L'excap de llista de la formació ha emès un comunicat després de conèixer les acusacions que havia rebut de la direcció del partit a Tarragona. Ferré afirma que es va adonar «per casualitat» que l'havien cessat de la coordinació de Vox Reus, i afirma que no ha estat per deslleialtat, incompliment de funcions i indisciplina greu, ja que, «si fos així, tindria obert un expedient disciplinari, cosa que no ha passat».

Jordi Ferré remarca que «és totalment fals» que hagin utilitzat informes confidencials i documents desenvolupats pels serveis jurídics de Vox Tarragona; i anuncia que «a l'espera de possibles reaccions per part de Vox Nacional», es reserva la possibilitat d'emprendre mesures judicials contra el CEP de la província de Tarragona, i en particular a Isabel Lázaro i Sònia Aguirre, presidenta i vicepresidenta del partit a la demarcació.

"🔴 AQUEST MATÍ: Desallotgen una botiga per un ensurt a La Fira a Reus" "❗ARA MATEIX: Quilòmetres de cua a la T-11 per un accident"