Una jove mata el seu fill de 2 anys i llença per la finestra el seu bebè

La parricida, a més, va apunyalar el seu avi | La presumpta assassina roman en estat crític a l'hospital
Llums policia NY. | NBC Philadelphia

Una noia de 20 anys ha matat els seus dos fills, de set mesos i de dos anys, respectivament, i ha intentat suïcidar-se saltant al buit des d'un onzè pis a Chicago (EUA). Els fets van tenir lloc el passat dijous, a les 2 de la matinada. La mare, que roman ingressada a l'hospital en estat crític, va matar el fill gran fent-li nombrosos talls a la cara i posant-lo a la banyera amb aigua bullent. Posteriorment, va llançar el nadó de 7 mesos per la finestra i va saltar al buit.

Va ferir el seu avi amb una arma blanca

A més dels seus fills, va apunyalar el seu avi, de 70 anys. La tercera víctima va ser traslladada a un centre mèdic amb pronòstic crític, assegurant que la seva neta l'havia atacat. La presumpta assassina encara és viva i, en cas de recuperar-se, haurà d'afrontar el procés judicial pertinent pel terrible crim. Ara, per tal d'esclarir els fets, s'ha procedit a investigar les motivacions de la parricida, a l'espera del resultat de les autòpsies dels nens.

També et pot interessar

"☀ BON DIA! Les portades 📰 dels diaris de paper de Tarragona d'avui, 3 de gener" "🚙El primer cotxe amb motor de la península Ibèrica el va inventar un vallenc!"