Mor Ron Leibman, un dels actors més estimats i emblemàtics de la mítica sèrie 'Friends'

Tenia 82 anys i era el conegut pare de Rachel, el Dr. Green
Ron Leibman en el seu paper de pare de Rachel | Cedida

Trista notícia pels fans de 'Friends'. Ha mort Ron Leibman, l'actor que encarnava a un dels secundaris més estimats de la coneguda sèrie dels 90: el pare de Rachel, el Dr. Green. 

Leibman ha perdut la vida, amb 82 anys, a causa d'una pneumònia, segons confirma el seu agent Robert Altermann al portal 'The Warp'. Altermann ha lamentat la pèrdua d'un actor «d'increïble talent i amb una distingida carrera al cinema, la televisió i el teatre.

I és que entre altres premis, va rebre un Emmy pel seu paper a la sèrie 'Kaz', el 1979, i un Tony (guardó del teatre musical als EE.UU.) per 'Angels in America', el 1993. 

Els protagonistes de 'Friends' en el comiat de la sèrie | Cedida

Una llarga trajectòria principalment a la televisió

Va tenir el seu primer a la televisió el 1956 a la sèrie 'Edge of the Night'. A més de la premiada 'Kaz', de la qual era el creador, se'l va poder veure a ficcions tan conegudes com 'S'ha escrit un crim', 'Law & Order' o 'The Soprano'. 

Pel que fa al cinema, el seu debut va arribar el 1970 amb '¿Donde está papá?', per participar també en altres films com 'Estos zorros... locos, locos, locos' o 'La noche cae sobre Manhattan'.

També et pot interessar...  

"❗🐶 ALERTA: El desconegut perill que corren molts gossos i que els pot acabar matant" "😍🚗 VÍDEO: Presenten el primer cotxe volador de la història, que podràs comprar aviat"