Neix Catalunya Cuina, la referència de les receptes de cuina catalanes

L'espai agrupa més de 1000 receptes de cuina tradicional catalana
Peus de porc, un dels plats que podeu aprendre a fer | Catalunya Cuina

 

Tot just ara fa uns mesos apareixia a internet un espai de cuina catalana que en poc temps s'ha convertit en la referència de les receptes de casa nostra a internet. Catalunya Cuina compta ja amb més de 1000 plats, elaboracions molt fàcils de seguir i acompanyades d'atractives fotografies. La pàgina neix amb el segell de qualitat de La Cuina de Sempre, un espai que ha revaloritzat la cuina catalana a internet i que ara amplia la seva capacitat de difusió amb la nova marca Catalunya Cuina. 

Una pàgina amb un miler de receptes de cuina catalana

Si una cosa dona valor a Catalunya Cuina és que compta amb més de 1000 plats. Totes les receptes són d'una dificultat relativa, ja que el seu autor, Albert Vilas, no és cuiner de professió, de manera que acosta les receptes a un públic genèric sempre amb un llenguatge proper i amb fotografies que il·lustren cada pas que cal dur a terme. La pàgina de Catalunya Cuina adopta a més a més un sistema de categories molt pràctic, dividint així les receptes pel seu ingredient principal. D'aquesta manera, un pot trobar plats fàcilment de carn, de peix, de pasta o d'arrossos i fideus. Cal recordar que la gran majoria d'aquests són de cuina tradicional catalana, els mítics plats de l'àvia.

A més a més, la pàgina de referència Catalunya Cuina acaba d'estrenar un sistema de cerques molt útil. L'usuari pot filtrar totes les receptes en funció de la dificultat, el temps de durada (com ara una hora o més de dues hores) o el tipus de plat, si es tracta d'un primer plat o un postre, per exemple. 

Totes aquestes novetats permeten a l'espai esdevenir una referència, amb el segell de qualitat de La Cuina de Sempre i un mapa de l'espai molt útil per a l'usuari, que pot trobar més fàcil que mai el que busca. Ja ho sabeu, si voleu aprendre com es fa qualsevol dels plats de la cuina catalana, entreu a Catalunya Cuina, remeneu i busqueu. De ben segur que quedareu satisfets.

"Les portades d'avui, 20 d'agost" "Estratègies per abandonar un grup de Whatsapp elegantment"