Un vehicle en contradirecci贸 causa un accident a la T-11, a Tarragona

Els fets s'han produ茂t cap a tres quarts de tres de la tarda d'aquest dimarts
Cues a la carretera T-11 en sentit Reus, en una imatge d'arxiu. | Guillem RS

Un accident provocat per un cotxe en contradirecci贸 ha tallat aquest dimarts 10 de desembre, a primera hora de la tarda i de forma moment脿nia, la carretera T-11, en el terme municipal de Tarragona. Tot i que una persona ha resultat ferida a causa de la topada, segons la informaci贸 facilitada per la Direcci贸 General de Bombers de la Generalitat de Catalunya, el seu pron貌stic no revesteix gravetat. Els fets han tingut lloc quan mancaven pocs minuts per a tres quarts de tres de la tarda.

Supera la mitjana i t茅 l'accident

Segons les primeres informacions, un vehicle hauria pres err貌niament el carril del sentit contrari per causes que es desconeixen i, despr茅s de saltar la mitjana de la carretera, ha impactat contra un cotxe que circulava en sentit Reus.

El ferit ha estat el conductor del cotxe que s'ha situat en contradirecci贸 despr茅s de superar la mitjana. Al lloc dels fets s'hi han despla莽at r脿pidament els responsables dels serveis d'emerg猫ncies i la carretera s'ha pogut reobrir minuts despr茅s, un cop ja normalitzat el tr脿nsit.

"Cremen dos vehicles a la Via Augusta de Tarragona" "鉂楌煈 V脥DEO: Espectacular cop policial contra els traficants de 'narcoadob' instal路lats a TGN"