Accident entre una moto i un vehicle en una rotonda de la C-31 a Calafell

Una persona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell
L'accident ha tingut lloc a la rotonda de la C-31 de la platja de Calafell. | Facebook Blog de Segur
 

La C-31 ha estat escenari d'un nou accident de trànsit, aquest dilluns 9 de desembre al matí, en aquest cas a Calafell. El sinistre ha tingut lloc quan passaven uns minuts de les nou, a la rotonda que hi ha a començament de la C-31, a prop de la comissaria de la policia local. Aparentment, ha estat una topada entre una motocicleta i un vehicle.

Membres de la policia de Calafell han regulat el trànsit mentre professionals del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) atenien els afectats. L'única persona ferida ha estat la conductora de la motocicleta, una dona que ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell amb caràcter menys greu. El SEM ha desplaçat una ambulància fins al lloc dels fets.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les últimes setmanes s'han produït altres accidents en aquesta carretera interurbana, per bé que a la zona de Cunit. El passat dijous, una dona va ser atropellada en un pas de vianants, i va ser traslladada menys greu a l'Hospital Sant Camil. Feia just un mes que ja s'havia produït un altre atropellament similar al mateix lloc. La C-31 a Cunit està pendent d'una remodelació ja aprovada, però que està paralitzada fins que s'aprovin els nous pressupostos de la Generalitat

"🔥ARA MATEIX: Nova nit de cotxes incendiats a Campclar" "🚨 Gran desplegament d'emergències per una assistència sanitària a Reus"