Agredeix un agent de la Guàrdia Urbana de Reus en ser enxampat orinant al raval de Sant Pere

Enguany s'han aixecat unes 800 actes per miccionar al carrer
S'ha denunciat un home per incívic quan estava miccionant al carrer | Laia Solanellas

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat un home per incívic i, posteriorment, l'ha detingut per atemptar contra els agents de l'autoritat en agredir. Enguany s'han aixecat unes 800 actes per aquest incident incívic a la capital del Baix Camp.

Unes 800 actes per miccionar al carrer

L'home que va ser, primer denunciat i després detingut, va ser enxampat mentre miccionava al raval de Sant Pere. Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus el van sorprendre mentre realitzava aquest acte incívic al carrer. La reacció del detingut va ser una agressió a un agent de la policia reusenca. Per aquest motiu, va ser detingut per atemptar contra els agents de l'autoritat.

La Guàrdia Urbana de Reus continua treballant contra l'incivisme als carrers de la ciutat. Segons ha informat el cos policial, aquest 2019 ja ha aixecat 2.773 actes contra actituds incíviques, especialment vinculades a l’oci nocturn. Les actuacions incíviques penalitzades per la Guàrdia Urbana durant els primers deu mesos d'aquest any són per consumir alcohol a la via pública, amb 1.119 actes; 777 actes per orinar al carrer; 105 per embrutar la via pública, i 74 per molèsties per sorolls. Durant el mateix període de l'any passat se'n van aixecar 2.023.

"🔥 ATENCIÓ: Cremen 3 cotxes de matinada a Reus" "🔥La barbacoa familiar que va acabar en un incendi de 100 hectàrees al Baix Camp"