El Vendrell en alerta per l'aparició d'uns gats morts i maltractats

Els animals han aparegut en una finca particular del carrer de Josep Carner | Ara, es busca el responsable

Esgarrifós episodi. L’enèsim cas de maltractament animal colpeja fort el municipi del Vendrell a través d’uns fets i unes imatges esfereïdores. Des de la Protectora d’Animals SOS el Vendrell (PASOS) han denunciat la presència d’un home que, com a mínim, hauria matat dos gats, llençant-los al pati interior d’uns veïns del carrer de Josep Carner, a la capital del Baix Penedès.

Els primers fets, expliquen des de la protectora, s’haurien produït dilluns passat, 24 de febrer, i una setmana després s’han repetit. Precisament ahir, 2 de març, un gatet va ser llençat de nou a la mateixa finca, aquesta vegada amb el seu cap a l’interior d’una bossa lligada.

Es busca el responsable

Des de PASOS ja s’haurien posat en contacte amb la regidora responsable de les àrees de Policia, Protecció Civil, Protecció i Convivència Animal i Fires i Mercats del Vendrell, María Luz Ramírez qui, afirmen els animalistes, ja ha iniciat «un protocol d’acció, personant-se Protecció Civil per denunciar aquesta monstruositat». Alhora, des de la protectora demanen la col·laboració de la ciutadania per tal de localitzar ràpidament l’autor dels fets.

També et pot interessar

"🔥 FOC A CALAFELL: Incendi entre Valldemar i Segur de Dalt" "🔥 AQUESTA MATINADA: Ensurt per un incendi a tocar del barri Gaudí de Reus"