Dos encaputxats armats atraquen un supermercat al Pla de Santa Maria

Els fets estan sent investigats per part dels Mossos d'Esquadra, que busquen els dos autors
Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de les investigacions sobre l'atracament. | Arxiu TarragonaDigital

Un supermercat del Pla de Santa Maria va viure aquest divendres, 20 de desembre, al vespre, un atracament. Els fets es van produir a darrera hora del vespre, vora les nou. Dues persones amb la cara encaputxada van irrompre a l'interior de l'establiment, que es troba al carrer del Sindicat d'aquesta localitat de l'Alt Camp.

Dos encaputxats atraquen el supermercat amb armes llargues

Així doncs, quan la botiga era a punt de tancar, hi van entrar els dos individus que van proferir amenaces a l'única dependenta que quedava en aquell moment al supermercat. A més, la van amenaçar amb una arma de foc llarga, que es desconeix si era vertadera o es tractava d'una simulació. Amb tot, els dos lladres van agafar els diners que hi havia a l'interior de la caixa registradora i van fugir corrent.

Des del supermercat es va alertar els Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins a aquest punt del carrer del Sindicat del Pla de Santa Maria. Després d'una recerca infructuosa pels voltants del comerç, la policia catalana es va fer càrrec de la investigació, que té com a objectiu primordial trobar els dos autors d'aquest atracament.

"🚨 URGENT: S'ensorra una casa a Montbrió del Camp" "⚫ALERTA: Tràgic final per la noia de l'Espluga desapareguda"