Begut i sense carnet, atropella un vianant a Cambrils i fuig del lloc dels fets

La víctima, que va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus, ja ha rebut l'alta | La policia ha obert diligències penals a l'infractor
La Policia Local de Cambrils, en una imatge d'arxiu | Àngel Ullate

La nefasta combinació entre alcohol i conducció no cessa a les nostres comarques. Durant el vespre d'ahir dimecres, 18 de desembre, un home, al volant del seu vehicle, va atropellar un jove que travessava el carrer a Cambrils, a la zona del Centre Direccional.

Tal com ha explicat la policia cambrilenca, la víctima va perdre la consciència i va ser traslladat en ambulància fins a l’Hospital Sant Joan de Reus. El conductor, per la seva part, va fugir del lloc dels fets i el seu cotxe va patir danys visibles al morro.

L'autor de l'atropellament reconeix els fets

Entrada la nit, la Policia Local de Cambrils va localitzar l’infractor, qui va reconèixer haver atropellat un jove. Els agents, alhora, van comprovar que l’home tenia el carnet de conduir caducat —des de feia 32 anys— i, en sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, va abocar una taxa que duplicava el límit permès —0,57 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat.

Ara, la policia cambrilenca li ha obert diligències penals per diversos delictes contra la seguretat del trànsit i per l’omissió del deure de socors després d’atropellar un vianant.

També et pot interessar

"🔴 Detenen a TGN dos lladres que robaven amb violència" "🔴 AQUEST MATÍ: Atropellen un nen a la porta de l'escola a Reus"