Cau la teulada d'una casa al carrer Sol de Tortosa

No hi ha hagut cap persona ferida en l'incident

Ensurt a primera hora del matí d'aquest diumenge al barri de Ferreries de Tortosa. Els veïns del carrer Sol han hagut d'alertar el servei d'emergències per l'ensorrament d'una teulada de la casa del número 13 del mateix carrer, als volts de les onze del matí.

En conseqüència d'aquests fets, s'han activat la Policia Local de Tortosa, els Mossos d'Esquadra, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Els fets han estat causats perquè una de les bigues que aguantaven la teulada de la casa s'ha vingut a baix. En conseqüència, s'ha desprès al patí de la casa del costat i ha acabat provocant runes i danys menors. Afortunadament, però, no s'han hagut de lamentar cap persona ferida per l'ensorrament, però una de les veïnes ha patit símptomes d'ansietat a causa de l'incident.

Més enllà de la teulada ensorrada del número 13 del carrer Sol de Tortosa, només s'han hagut de lamentar danys a l'habitatge del número 11. D'altra banda, no hi ha hagut afectacions materials en la via pública.

"Ara mateix: Tallada la T-314 per un incendi a Riudoms" "Vídeo: Espectacular accident amb ferits a Constantí"