Un ciclista, en estat greu en accidentar-se contra un cotxe al Vendrell

Està ingressat a la Vall d'Hebron

El passat dimecres, 8 de desembre, un ciclista del Vendrell va patir un accident contra un vehicle a la zona de les Pedreres de la localitat del Baix Penedès. Després de caure a terra i pegar-se un fort cop, va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladat d'urgència fins a l'Hospital de Bellvitge, segons informa el Diari de Tarragona. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

En estat greu a la Vall d'Hebron

Un ciclista de la Penya Ciclista Baix Penedès estava tornant a casa la tarda del dimecres, quan, per causes que es desconeixen, va col·lidir amb un vehicle i va caure a terra colpejant-se molt fort contra l'asfalt. 

La primera assistència al ciclista va ser per part del conductor del turisme i, en arribar l'ambulància del SEM, va atendre al ferit i el va evacuar fins a l'Hospital de Bellvitge on, un cop ja estabilitzat, se'l va portar fins a la Vall d'Hebron, centre mèdic on segueix en estat greu. 

Nou accident d'un membre de la Penya Ciclista Baix Penedès

El passat 27 de desembre de 2020, Antonio Ramos, ciclista veterà i fundador de la Penya Ciclista Baix Penedès, va patir una caiguda mentre circulava en bicicleta amb els seus companys. Dos dies després d'aquest accident, Ramos va patir una aturada cardiorespiratòria a Calafell. Pocs dies després, Antonio Ramos va morir.

"🚨 ALERTA: El mètode que han utilitzat per robar una dona a Salou" "🔴URGENT: Greu en bolcar el cotxe a la C-12 i quedar atrapat a l'interior"