Continua la inseguretat a la Part Alta: Enxampen 'in fraganti' un menor a l'interior d'una casa

El dispositiu Vibio dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana ha aconseguit detenir l'individu després de l'avís

La Part Alta de Tarragona ha viscut un nou episodi d'inseguretat a primera hora del matí d'aquest dimarts, 21 de juliol. Els crits d'una dona al carreró de Sant Magí han alertat part del veïnatge, que han fet saltar l'alarma als cossos de seguretat. El dispositiu Vibio, dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana de Tarragona, present per controlar els actes vandàlics a la zona, ha aconseguit detenir de pressa a l'individu que ha provocat el senyal d'alerta al servei d'emergències.

Un menor entra a una casa habitada

Els Mossos d'Esquadra rebien l'avís d'un incident a la Part Alta de Tarragona als volts de les set del matí. Una veïna alertava la policia catalana que havia sentit crits en una casa del carreró de Sant Magí, entre la plaça de Dames i Vells i la plaça de les Cols.

Segons ha explicat la policia catalana a TarragonaDigital, el motiu dels crits era l'entrada d'un menor d'edat a un dels habitatges i, un cop dins, la propietària del pis ha exclamat auxili. Tot seguit, sense fer-li res a la víctima, ha fugit de la casa on acabava d'entrar. 

Els agents dels Mossos han pogut neutralitzar el menor que havia entrat a la casa, ja que es trobaven a prop del lloc dels fets en estar actiu el dispositiu Vibio, i l'han enxampat al mateix carrer, essent detingut.

Voltava per la zona des de la matinada

L'individu que ha entrat forçosament a la casa habitada, segons han explicat testimonis de l'incident als agents, ja portava estona per la zona controlant la situació abans de la seva actuació, als volts de les sis del matí. La Part Alta és una zona on hi ha inseguretat per la contínua delinqüència, entre ocupacions i robatoris.

En aquest sentit, però, no se sap la intenció del menor, ja que en ser enxampat 'in fraganti' per la propietària del pis al seu interior i la seva consegüent fugida, no ha pogut fer ni una cosa ni una altra.

"Tensió a la Pineda: Un jove intenta saltar d'un balcó" "Urgent: Troben el cos sense vida d'un home a l'interior d'un vehicle a l'N-340"