Un cotxe s'encalla a les escales del pas soterrat de la plaça dels Carros de Tarragona

El conductor no ha resultat ferit

Un cotxe ha quedat totalment encallat contra les escales del pas soterrat que connecta la plaça dels Carros amb el Moll de la Costa de Tarragona. No és la primera vegada que succeeix, ja que en alguna altra ocasió algun conductor ha confós l'accés amb un pas soterrat apte per vehicles i ha intentat travessar-lo. 

És, probablement, el què li ha passat aquest dilluns, 14 de setembre, a un conductor d'edat avançada que duia un Ford Ka i que ha quedat totalment encastat a les escales del pas soterrat. El conductor ha volgut passar pel pas soterrat, i quan s'ha adonat que era per vianants, ja era massa tard. Afortunadament, el conductor no ha patit ferides i es troba bé de salut. 

A causa de l'accident, el cotxe i les escales han patit danys materials. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona, que han atès el conductor i han vetllat perquè cap vianant prengués mal. Els Bombers de la Generalitat també han acudit al lloc dels fets i han ajudat a treure el vehicle de les escales. Una grua s'encarregarà de retirar el vehicle del lloc.

"El 'porter' lladre que va robar en 8 pisos de la mateixa illa a la Part Alta de TGN" "Urgent: Crític un menor a Reus per un accident mentre anava en patinet"