Se salta el confinament del Segrià i apareix a Cambrils, en cotxe, triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa

Els fets es van produir al voltant de la mitjanit de divendres, 24 de juliol, al barri dels Ametllers de Vilafortuny
Durant el patrullatge per la ciutat els agents de la Policia Local de Cambrils adverteixen a les persones que no poden estar al carrer. | Twitter

La Policia Local de Cambrils ha enxampat un conductor i un acompanyant, tots dos veïns de Lleida, ebris, dins d’un vehicle aturat en una zona verda del municipi, amb les portes obertes i la música alta. Ambdós han quedat denunciats per saltar-se el confinament i per altres infraccions. Segons informen fonts policials, el conductor, que presentava signes evidents d'embriaguesa, va donar una taxa d’alcoholèmia de 0,77 mg/l, el triple del límit permès. Els fets van passar divendres passat, 24 de juliol. Els dos veïns de Lleida s’havien saltat el confinament i havien parat a Cambrils, a la zona verda del camí del Corralet, cantonada amb el vial de Cavet. Un agent policial els havia vist fer una conducció anormal per aquest vial i va donar avís.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets, en aquest descampat al barri dels Ametllers de Vilafortuny (Cambrils), i va identificar els dos ocupants del vehicle, que tenen segones residències en aquest municipi del Baix Camp. Ambdós van quedar denunciats per saltar-se el confinament i altres infraccions, i es va immobilitzar preventivament el cotxe, donat l'estat d'embriaguesa del conductor.

"Atenció: Crema totalment un vehicle a l'avinguda de Navarra de Creixell" "Urgent: 3 ferits en un accident a Alcover"