Denuncien el patró d'una embarcació recreativa per capturar il·legalment exemplars de tonyina roja a Salou

La Guàrdia Civil va localitzar l'infractor després que la tripulació compartís les imatges a les xarxes socials

La Guàrdia Civil ha denunciat el patró d'una embarcació recreativa a Salou per capturar diversos exemplars de tonyina roja sense autorització. Els agents van tenir accés a l'activitat il·legal gràcies al fet que tres integrants de la tripulació van publicar a les xarxes socials que havien capturat les tonyines. Altres usuaris van compartir les imatges, denunciant els fets i això en van permetre localitzar l'infractor.

En aquestes imatges compartides es van poder apreciar les espècies capturades i es va sol·licitar a la Dependència de l'Àrea d'Agricultura i Pesca de la Subdelegació del Govern a Tarragona un informe tècnic relacionat amb la catalogació d'aquestes espècies. En tenir-lo, es va comprovar que les espècies capturades eren de tonyina roja i en localitzar el patró de l'embarcació, es va confeccionar la denúncia per infracció de la Llei 3/2001 amb motiu de capturar exemplars de tonyina en època de veda.

La pesca d'aquesta espècie està prohibida en el període de veda tal com estableix la resolució del 23 de juny de 2020 de la Direcció General d'Ordenació Pesquera i Aqüicultura.


 

"Important: Caçat el grup criminal que havia instaurat un supermercat de la droga a TGN" "Urgent: Tràgic accident de cotxe amb mort i diversos ferits a la Pobla de Mafumet"