Els Mossos sorprenen i detenen dos 'vigilants' de marihuana a l'Argentera

Es van comissar 1.800 plantes

Els Mossos d'Esquadra continuen endavant amb la seva lluita contra el tràfic de drogues i en aquesta ocasió han actuat al Baix Camp. Concretament, agents de la Unitat d'Investigació de Reus i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Cambrils van unir forces per acabar amb la detenció de dues persones, el passat dimarts, en un petit municipi del Baix Camp.

Dos joves, de 24 i 38 anys i de nacionalitat albanesa, van acabar emmanillats després de ser sorpresos al voltant de les cinc de la tarda del mateix dimarts. Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins a una zona boscosa compresa entre el barranc de les Valls i el Castell d'Escornalbou, al terme municipal de l'Argentera, ja que tenien coneixement que en aquest punt hi havia un cultiu de marihuana.

Dit i fet. Els agents van comprovar en arribar al lloc que hi havia tres tendes de campanya, una cuineta i diversos estris que feien pensar que diverses persones estaven vigilant el lloc, tot i que en aquell moment no hi eren. Els Mossos van esperar que tornessin aquestes persones, ocults entre la vegetació, i una hora després van obtenir la seva recompensa.

Quan els dos homes van accedir a les tendes de campanya, la policia els va sorprendre i els va detenir. En total es van comissar 1.800 plantes de marihuana, entre les quals hi havia 300 esqueixos d'uns 15 centímetres d'alçada. Als detinguts se'ls hi va imputar un delicte de tràfic de drogues i van quedar en llibertat amb càrrecs aquest dijous, després de declarar al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

"Última hora: Agònic salvament de 2 banyistes en una platja de TGN" "Atenció: Incendi de vegetació als afores de Reus"