Els Mossos d'Esquadra detenen un dels socis i fundadors de l'Aula Magna de Tarragona

Es tracta d'Andreu Antolín, qui hauria manipulat i falsejat tests psicotècnics a l'acadèmia
L'entrada de l'Aula Magna de Tarragona, en una imatge d'arxiu | aulamagna.es

Detenció a l’Aula Magna de Tarragona, conegut centre de repàs i formació integral situat l’avinguda de la República Argentina, a tocar del Centre Penitenciari Obert de la ciutat. Segons ha confirmat TarragonaDigital, els Mossos d’Esquadra han arrestat Andreu Antolín, soci i treballador de l’acadèmia i la detenció s’ha produït, concretament, per motius relacionats amb la seva tasca com a psicòleg.

Frau, tràfic d'influències i falsificació, els presumptes delictes

Tal com avançava el diari 'La República Checa', Antolín ha estat detingut arran d’una denúncia presentada per un agent de la Policia Local de l’Arboç (Baix Penedès) que, precisament, es preparava per a les proves psicotècniques. L'arrestat, mosso d’esquadra en excedència i psicòleg, hauria manipulat i falsejat tests psicotècnics relacionats amb la preparació d’oposicions policials —un dels serveis que ofereix el centre— amb la voluntat de beneficiar alguns aspirants.

Ara, detalla el mateix mitjà, a Andreu Antolín se l’acusa de delictes contra la propietat intel·lectual, falsificació documental, frau i tràfic d’influències. Està previst que passi a disposició judicial avui dimecres, 15 de juliol, als Jutjats del Vendrell.

"Atenció: Alerten del perill de banyar-se en una platja tarragonina" "Urgent: Disparen un Mosso de paisà a TGN durant una baralla"