Detenen un home per intentar pegar a un policia al carrer Marina de la Canonja

El detingut havia mantingut una baralla amb un conegut quan es van presentar els policies locals de La Canonja al lloc dels fets
Imatge del carrer Marina del municipi de la Canonja, on l'home va ser detingut per intentar agredir a un policia local. | Google Maps

La matinada del divendres, 6 de desembre, dos homes s'han discutit al mig del carrer Marina del municipi de la Canonja. Pels volts de la una de la matinada, un noi, segons veïns de la zona, s'hauria posat a cridar al mig del carrer i els veïns haurien avisat a la policia local. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els agents han parlat amb l'home, mirant de tranquil·litzar-lo però, tanmateix, l'home ha continuat cridant. Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un conegut de l'home que ha mirat, també, de calmar-lo però l'individu ha respost etzibant un cop de puny al seu conegut.

La policia intenta separar els dos homes

Els dos agents canongins han parlat amb els dos homes i el primer individu, aquell que estava cridant al mig del carrer, ha espentat als agents i ha intentat etzibar un cop de puny als agents. La policia l'ha reduït i l'ha esposat, detenint-lo fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra, que se l'han emportat després d'haver actuat com a suport en la detenció. El jove ha sortit en llibertat aquest diumenge, 8 de desembre. 

"🔴ÚLTIMA HORA: Nou accident a la C-31, aquest cop en una rotonda de Calafell" "🔥ARA MATEIX: Nova nit de cotxes incendiats a Campclar"