Detenen a Reus un home que tenia pendent una ordre recerca per delictes sexuals

La Guàrdia Urbana de Reus el va identificar després d'una actitud sospitosa i va acabar detenint-lo en veure que tenia ordres pendents
La Guàrdia Urbana de Reus va realitzar la detenció. | Laia Solanellas
 

La Guàrdia Urbana de Reus es va trobar amb una desagradable sorpresa aquest dimarts 19 de novembre quan patrullava. Una parella d'agents es trobava realitzant una ronda de vigilància rutinària per la zona de la urbanització Blancafort de Reus quan va observar un home amb una actitud sospitosa. Després que en els darrers dies es produís un robatori en una casa a la zona en plena llum del dia, els agents van decidir aturar l'home per fer les comprovacions pertinents.

Va ser en aquest moment quan van comprovar que sobre aquesta persona hi pesava una ordre de recerca i detenció per delictes sexuals. A més, l'individu també comptava amb antecedents per robatoris a l'interior de vehicles, uns delictes pels quals també estava pendent de ser jutjat. En veure l'historial de l'home, la parella de la Guàrdia Urbana de Reus va procedir a la detenció de l'home pels volts de les dotze del migdia.

"🔴 ÚLTIMA HORA: Aparatós accident a Altafulla" "🔴ATENCIÓ: Ferit en un accident a Valls entre un camió i un cotxe"