Detingut per circular a 217 km/h per l'autopista AP-7, a Cambrils

Els Mossos han localitzat el vehicle avui divendres, 31 de juliol, al voltant de les 8.30 hores | Els fets s'han produït al quilòmetre 258 de la via
El cotxe circulava a 217 km/h per l'AP-7, a Cambrils | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor d’un vehicle que circulava a 217 km/h per l’autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de Cambrils. Els fets s’han produït al voltant de dos quarts de nou del matí d’avui divendres, 31 de juliol, al punt quilomètric 258 de la via.

Doble sanció al Priorat

Durant el cap de setmana, els Mossos van sancionar dues vegades en un mateix matí el conductor d'una motocicleta per excés de velocitat. Els fets es van produir a la carretera N-420, a la comarca del Priorat. L'home va ser enxampat a les 9.00 hores circulant a 131 km/h i, a les 12.00 hores, en sentit contrari, conduint a 119 km/h, quan el límit de velocitat de la via era de 90 km/h.

Aquestes sancions s'emmarquen en el dispositiu de prevenció d’accidents que va controlar 722 vehicles, dels quals 54 van ser denunciats administrativament per excés de velocitat. Del total de denunciats, 27 eren conductors de motocicletes.

"L'accident del conductor de Valls que ha multiplicat per 6 la taxa d'alcoholèmia" "Indignant gamberrada: Un 'botellón' a Cambrils acaba amb destrosses"