Detingut a la Part Alta per intentar forçar la porta d'una casa amb un tornavís

El lladre va fugir corrents quan els Mossos d'Esquadra van acudir al lloc dels fets

Nou intent de robatori a la Part Alta de Tarragona. Un jove de 19 anys i veí de la ciutat va ser enxampat intentant forçar la porta d'entrada d'un edifici del carrer de les Moles de Tarragona, on va ser vist per un veí. Els fets s'haurien produït durant la matinada d'aquest diumenge, 28 de juny, al voltant de dos quarts de quatre de la nit.

La persona que el va veure va donar l'avís als Mossos d'Esquadra, que van acudir al número 7 del carrer de les Moles i van demanar al jove que s'aturés, el qual va fer cas omís i va fugir corrents. Els Mossos van començar la cerca de l'individu per la zona.

Instants després, mentre la patrulla es trobava en recerca del presumpte lladre, es van sentir crits i soroll a l'habitatge que s'havia intentat forçar prèviament. En acudir els agents, van localitzar al jove, que hauria fet servir un tornavís per forçar el cadenat de la porta d'entrada de l'edifici. Per altra banda, els Mossos també es van adonar que la porta de l'habitatge del primer pis no tancava bé, tot i que ningú havia aconseguit entrar. 

Per aquest motiu, el jove va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

"Inhumà: Un intern de Mas d'Enric denuncia que viu un veritable malson a la presó" "La violència i el caos s'apoderen de la matinada al Port de Torredembarra"