Detingut al Vendrell per escopir i intentar agredir un policia

Els dos ocupants del vehicle portaven una navalla i diners en efectiu

La policia local del Vendrell ha tingut un diumenge mogut, amb diverses detencions fetes en controls preventius al llarg del municipi. Un d'aquests controls es va fer a un vehicle que circulava a gran velocitat, i en el qual hi anaven dos homes. Després d'identificar-los, els agents van comprovar que un d'ells tenia un assenyalament per trencar l'estat d'alarma i l'altre tenia un altre assenyalament de la Policia Nacional.

A l'escorcoll que es va fer al cotxe es va trobar una navalla i diners en efectiu, en bitllets petits, que van ser comissats. Tots dos van ser denunciats per incomplir l'estat d'alarma. En aquell moment, un dels homes es va posar agressiu, va escopir els agents i els va intentar agredir. Per aquest motiu se'l va detenir per un delicte d'atemptat contra l'autoritat, resistència i desobediència, així com per un delicte lleu de furt. La policia va instruir diligències judicials per passar-lo a disposició judicial.

 

Detingut per conduir una moto sense carnet

Per altra banda, en un altre control que es va fer aquest mateix diumenge 26 d'abril, en aquest cas al nucli marítim de Sant Salvador, es va intentar aturar un ciclomotor que va fer cas omís a les ordres dels agents. Finalment, la policia el va aconseguir interceptar, i van constatar que el conductor s'havia quedat sense permís de conduir per quedar-se sense punts. Els agents el van detenir per un delicte contra la seguretat viària i per desobediència.

"Alerta: Un home s'escapa després d'un intent d'homicidi a una dona a Reus" "Atenció: Multen 2 quioscos de Cambrils per vendre llibres i roses per Sant Jordi"