Enxampen robant 'in fraganti' dos homes a Roda de Berà i acaben detinguts

Els fets es van produir al carrer de Sant Salvador
Les detencions les va dur a terme la setmana passada la Policia Local de Roda de Berà. | TarragonaDigital.com

El passat dimecres, dia 4 de desembre, al vespre, un ciutadà va alertar a la Policia Local de Roda de Berà que havia vist a dues persones amb caputxa que saltaven dins d’un domicili del carrer de Sant Salvador d'aquesta localitat del Baix Gaià. Dues dotacions de la policia rodenca es van desplaçar ràpidament fins el lloc indicat. Un cop allà, van sorprendre dues persones sortint de l’interior del domicili localitzat en aquesta adreça a través d'una finestra, que havien forçat prèviament.

Detinguts dos homes de 19 i 20 anys, de nacionalitat sèrbia i croata

Fruit d'aquesta actuació, la Policia Local de Roda de Berà va poder detenir els dos individus implicats en els fets: un de 19 anys i nacionalitat sèrbia, i l’altre de 20 anys i de nacionalitat croata, tots dos sense cap domicili identificat. Després de la instrucció de les diligències judicials pertinents van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell pel seu trasllat al Jutjat de Guàrdia corresponent.

Un cop més, en un comunicat que han fet públic a través de l'Ajuntament de Roda de Berà, la policia local del municipi ha volgut donar les gràcies a la col·laboració ciutadana, amb la qual es va poder evitar el robatori.

"👮✋ CAMBRILS: Circula fent ziga-zagues pel barri del Port, beguda i sense carnet" "🔴URGENT: Sorprenents novetats sobre l’avi desaparegut a Reus"