Vuit detinguts en la macrooperació policial al carrer de la Sardana de Reus

Fins a 24 identificats tenien antecedents policials
Els Mossos i la Policia Nacional van detenir 9 persones | TarragonaDigital

Un total de 8 persones van ser detingudes el vespre d'aquest divendres, 19 de juny, en el transcurs d'una operació policial al carrer de la Sardana de Reus. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Reus i la Policia Nacional van dur a terme un operatiu per infraccions de la Llei 4/2015 de Protecció de Seguretat Ciutadana, per detectar possibles casos de tràfic de drogues i tràfic d'armes.

Dels 8 detinguts, 7 van ser arrestades pels delictes de tràfic de drogues, i els agents dels Mossos van decomissar diversos farcells de marihuana i cocaïna. L'altre individu va ser detingut per la Policia Nacional per infraccions de la Llei d'Estrangeria. També es van detectar 9 persones que tenien citacions judicials pendents per infraccions d'estrangeria.

Durant l'operatiu es van dur a terme diverses identificacions, i els agents van comprovar que 24 dels identificats acumulaven antecedents penals, dos dels quals amb citacions judicials pendents. La Guàrdia Urbana de Reus va aixecar 8 actes per irregularitats en locals. A més, els Mossos d'Esquadra van aixecar una acta per tinença il·lícita d'armes.

"Compartiu: Busquen el Manuel, desaparegut a Tarragona fa 1 setmana" "Se'ls crema el dinar: Incendi en un habitatge al centre de Reus"