Diversos cotxes apareixen amb les rodes punxades al carrer Monestir de Poblet de Tarragona

Durant el cap de setmana, una quinzena de vehicles també es van veure afectats per una bretolada al carrer Riu Anoia de Campclar

Bretolada al carrer Monestir de Poblet i voltants, durant la passada matinada. Diverses persones han denunciat a través de les xarxes socials que alguns dels cotxes estacionats a la via pública han aparegut aquest matí amb les rodes punxades. Segons han explicat, no és el primer incident d'aquest tipus a la zona, ja que altres vegades han denunciat pintades en vehicles o vidres trencats.

Els denunciants han mostrat la seva indignació davant els fets i han reclamat tant a l'Ajuntament de Tarragona com a la Guàrdia Urbana que posin remei a una situació que no és nova i que es repeteix molt sovint a la zona. Una de les usuàries que ha denunciat els fets ha assegurat que la zona de Monestir de Poblet s'ha convertit en el «Harlem tarragoní».

Una quinzena de vehicles apareixen amb les rodes punxades a Campclar

La zona de Monestir de Poblet i voltants no ha estat l'única que ha patit una bretolada. Uns fets similars es van produir al barri tarragoní de Campclar el passat cap de setmana. Diversos vehicles estacionats en un aparcament comunitari del carrer Riu Anoia van aparèixer amb les rodes punxades. Algunes fonts consultades xifren entre 15 i 20 els cotxes afectats, sense que de moment s'hagin localitzat els responsables de la bretolada.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'aparcament del carrer Riu Anoia és un recinte tancat, amb accés rodat en vehicles només pels veïns, tot i que és fàcilment accessible saltant una petita tanca. Els afectats resideixen en diferents escales del recinte. Alguns dels veïns amb els quals ha parlat TarragonaDigital han explicat que no han posat denúncia perquè l'assegurança no els cobreix la bretolada, alhora que asseguren que Â«tampoc enxamparan als culpables».

"❗L'home de Reus 'obsessionat' amb el 112 que s'enfronta a presó" "❗👮 TORTOSA: Roba en un 'súper', pega un mosso i acaba detingut"