Apareix un dofí mort a la platja de Coma-ruga, al Vendrell

Els fets es van produir durant la tarda d'ahir dimarts, 28 de juliol

Trista troballa a la platja de Coma-ruga, al municipi del Vendrell. Durant la tarda d’ahir dimarts, 28 de juliol, un dofí va aparèixer mort a la costa. La Policia Local del Vendrell es va fer càrrec de la situació, gestionant la retirada de l’animal per tal de restablir la normalitat a la platja.

Troben una guineu ferida al Vendrell

Fa tot just una setmana, diversos veïns del Vendrell van trobar una guineu ferida a la rodalia del municipi. Immediatament, la van dur a les dependències de la Policia Local on els agents la van acollir fins que Agents Rurals, Medi Ambient i Protecció Civil se'n van fer càrrec.

Dies enrere, apareixia també una tortuga ferida a la platja de Sant Salvador, al terme municipal vendrellenc. En aquest cas, van ser els Agents Rurals els que es van encarregar de dur-la fins a Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM), al Prat de Llobregat (Barcelona).

La tortuga serà operada | TarragonaDigital

"Aquesta matinada: 3 ferits en l'incendi d'un pis al Vendrell" "Urgent: Ferit greu en quedar atrapat en una màquina agrícola a l'Ebre"