Dol al Camp de Tarragona per la mort d'Òscar Atance, tercera víctima de l'explosió química

Constantí, el seu poble, ha decretat un dia de dol oficial | Membre actiu de l'Esbart Santa Tecla, entitats i personalitats tarragonines s'han sumat a les mostres de condol

Dol a casa nostra per la mort del constantinenc Òscar Atance Roviratercera víctima de la forta explosió química d’ahir dimarts, 14 de gener. Rovira, operador de producció de la planta d’IQOXE, a la Canonja, ha perdut la vida al vespre d’avui dimecres, 15 de gener, a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. Va ingressar al centre en estat crític, amb cremades d’extrema gravetat i, després d’hores de lluita i cures, no se n'ha sortit.

Membre actiu de l'Esbart Santa Tecla

Òscar Atance va estudiar a l’Institut Comte de Rius de Tarragona i era membre actiu de l’Esbart Santa Tecla de la ciutat, participant en les Contalles de Sant Magí i formant part del Ball de Valencians. Des de l’entitat festiva tarragonina ja han mostrat les seves mostres de condol i tot el suport a la família. L'Ajuntament de Constantí, per la seva part, ha decidit declarar un dia de dol oficial al municipi.

Demà dijous, 16 de gener, fins a les 20.00 hores, les banderes onejaran a mig pal a la seu consistorial. Des de la redacció de TarragonaDigital ens afegim a les mostres de condol a familiars i amics. En pau descansi.

També et pot interessar

"⚫️TRÀGIQUES NOVETATS: Tercer mort per l'explosió química" "❗La iniciativa de les empreses químiques de Tarragona arran de l'explosió d'IQOXE"